Körfez Tatil Sitesi Yeniden İnşa Edilecek - Son Dakika
Yerel

Körfez Tatil Sitesi Yeniden İnşa Edilecek

Körfez Tatil Sitesi Yeniden İnşa Edilecek

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde bulunan gözde tatil sitesinin yıkılarak yeniden inşa edileceği öğrenildi.

15.05.2012 16:51

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinde bulunan gözde tatil sitesinin yıkılarak yeniden inşa edileceği öğrenildi.

Türkiye'nin bir çok tanınmış iş adamı, siyasetçi ve ilim adamı ile daha çok muhafazakar ailelerin tercih ettiği Körfez Tatil Sitesi'nin yeniden inşa edileceğinin söylenmesine rağmen çalışmalara ne zaman başlanacağı ise merak konusu oldu.

Devre Mülkçüler Mağdur Oldu

Bazı yetkililerin ise her ne kadar Ekim ayında inşasına başlayacağını söylemesine rağmen, burada tatile gelen devre mülk sahiplerinin, hiç olmazsa yıkım yada bakımı gerçekleşene kadar buranın atıl durumda kalmamasını gelen yaz sezonundan yararlanılması gerektiğini söylediler.

Bu konuda ısrarın devam etmesi halinde haklarını helal etmeyeceklerini belirten devre mülk sahipleri, "Bu yazı hiç olmazsa burada değerlendirebilirdik. Bin iki yüz insan, adeta bu yaz yüz üstü bırakıldı. Buna bir anlam veremedik. Bu yer önümüzdeki yıla da yetişmeyeceğine göre, 2 sezonumuz heba oluyor. Yetkililerden hiç olmazsa bu sezon tatil için destek bekliyoruz. "diye konuştular.

Öte yandan bölge esnafıd a tepki gösterdi.

Bölge esnafı ise, "O kadar insan bölgemiz yerine başka yeri tercih edecek, tam turizmde bölgemizin adı duyulmaya başlamışken siteye ara verilmesi, hem bölgemiz, hem de esnafımızı zor durumda bırakır"diye konuştular.

Bilindiği üzere, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Maliye eski bakanı Nazım Ekrem, Meclis Susurluk Araştırma Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış, İslam Hukuku Profesörü Hayrettin Karaman, Prof.Dr. Emin Karahan, Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu gibi ünlü isimler tatil için burayı tercih ediyorlardı.

(BT)

15.05.2012 16: 31: 11

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Tatil Sitesi Yeniden İnşa Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement