Korkut'ta 872 Aileye Ramazan Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Korkut'ta 872 Aileye Ramazan Yardımı Yapıldı

Korkut\'ta 872 Aileye Ramazan Yardımı Yapıldı

Korkut Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi 872 aileye gıda paketi dağıttı.

26.07.2013 17:15

Korkut Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi 872 aileye gıda paketi dağıttı.

Kaymakam Adnan Daldal'ın girişimleriyle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla ilçede ihtiyaç sahibi 872 aileye gıda paketleri dağıtıldı.

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Yozgat Vali Yardımcılığı görevine atanan Daldal, ramazan ayı münasebetiyle yapılan gıda yardımının dışında rutin olarak tespit edilen ailelere gıda paketi ve benzeri destekler verdiklerini söyledi.

Daldal, ilçede çok sayıda maddi durumu düşük vatandaş olduğunu ve imkanlar dahilinde bu tür çalışmalarda bulunduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Her yıl vakıf olarak gıda yardımı yapmaya çalışıyoruz. Sene içinde fakir ailelere gıda yardımları yapılıyordu ve devam ediyordu. Fakat ramazanda sofralar zengin olsun diye gıda yardımlarını çoğalttık. Bu sene 872 gıda paketi hazırladık. Tabi bu 872 gıda paketi sayısı fakirlerin sayısına göre değil de imkanlarımıza göre ayarlandı."

Daldal, ailelerin evlerine giderek yardımın teslim edildiğini, insanları rencide etmeden gönüllerini kazanmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Korkut'ta 872 Aileye Ramazan Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement