Köyceğiz Meslek Yüksekokulu'nda Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu'nda Devir Teslim Yapıldı

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu\'nda Devir Teslim Yapıldı

Büyük çabalar sonunda 12 yıl sonra hizmete açılan Muğla Üniversitesi Köyceğiz Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ve öğrenci alması sebebiyle Muğla Üniversitesi Senatosu Köyceğizde bir araya geldi.

16.02.2012 11:48

Büyük çabalar sonunda 12 yıl sonra hizmete açılan Muğla Üniversitesi Köyceğiz Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ve öğrenci alması sebebiyle Muğla Üniversitesi Senatosu Köyceğizde bir araya geldi.

Yapılacak toplantı öncesinde Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici, Belediye Başkanı Salih Erbay ve Yüksek Okul Dernek Başkanı Muarrem Özçakır Köyceğiz Kaunos otelde bir yemek verdiler. Yenilen yemekler sonrasında yüksek okulun kurulmasında emeği geçenlere birer plaket verilirken Kurucu müdürü Bingöl,Dernek Başkanı Özçakır,Belediye Başkanı Erbay,Kaymakam Gemici ve Rektör Harmandar birer konuşma yaptılar. Ardından Kurucu Müdürü Zekeriya Bingöl görevi yeni atanan Müdür Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Özler'e törenle devretti.

Dernek Başkanı Muharrem Özçakır'da Senato'nun tarihinde ilk defa Köyceğiz'de toplandığını ve bundan dolayı mutluluğunu dile getirerek, Köyceğiz'e bir Su Ürünleri Fakültesi istediklerini, Senato üyelerinin de bu konuda destek vermelerini talep ederken yeni Müdüre başarılar diledi. Kurucu Müdür Zekeriya Bingöl'e de yaptığı çalışmalarından dolayı çok teşekkür etti.

Belediye Başkanı Salih Erbay'da "2000 yılından beri,kağıt üzerinde kurulmuş olan Yüksekokulumuza şimdiye kadar 6 Müdürün atandı fakat hiç birinin bir şey yapmadığını, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar'ın göreve gelmesiyle Vali İl Özel İdaresi ve Kaymakamın özel girişimleri ile başarılı çalışma sonucu Yüksekokulun hayata geçti.Bundan dolayı Valiye,Rektöre,İl Genel Meclisine,Kurucu Müdüre ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim"dedi, Köyceğiz'e muhakkak bir Fakülte istediğini belirti.

Kaymakam Yücel Gemici'de Senato üyelerinin bizleri onurlandırarak Köyceğiz'e geldikleri için teşekkür ederim, ülkemizin her yerinde karakış yaşanırken bu güzel bahar havasında bir araya geldik. Yüksek okulumuz hizmete açılmasından emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar'da konuşmasında "göreve geldiğimde Köyceğiz Meslek Yüksekokul'nun kurulmamış olması beni çok üzdü,yapmış olduğumuz girişler ile yüksek okulumuz 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında en nihayet hizmete açıldı. Ek kontenjanla da olsa Yüksekokula bu yıl öğrenci alındı.bu gün Kurucu Müdürümüz Zekeriya Bingöl görevi Yeni Müdür Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Özler'e devredecek yeni müdürümüze başarılar diliyorum. Ayrıca bu günü düzenleyen Belediye Başkan, Kaymakam ve Dernek Başkanına teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan tören ardından Muğla Üniversitesi senato üyeleri yıllık toplantılarını gerçekleştirmek üzere Köyceğiz Alila Oteldeki senato toplantısına geçtiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz Meslek Yüksekokulu'nda Devir Teslim Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement