Köylere Yangın Söndürme Tankeri ve Çöp Konteyneri Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Köylere Yangın Söndürme Tankeri ve Çöp Konteyneri Dağıtıldı

Köylere Yangın Söndürme Tankeri ve Çöp Konteyneri Dağıtıldı

Kütahya İl Genel Meclisi tarafından alınan 15 yangın söndürme tankeri, 170 çöp konteyneri ve 111 yangın hidrantı köy muhtarlarına teslim edildi.

12.09.2014 15:25

Kütahya İl Genel Meclisi tarafından alınan 15 yangın söndürme tankeri, 170 çöp konteyneri ve 111 yangın hidrantı köy muhtarlarına teslim edildi.

İl Özel İdaresi bahçesindeki dağıtım töreninde konuşan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, kırsal alanlarda yangına ilk müdahale için belediyelerle işbirliği yaparak çalıştıklarını söyledi.

Kamuya yeni bir ek maliyet getirmeden hizmetlerin en rantabl bir şekilde kullanılması için İl Genel Meclisi'nin bir karar aldığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Biz hizmetleri sadece kapanan beldelere değil, kapanan beldelerimizi birinci aşamada tutarak, ikinci aşamada bu beldelerimizin güzergahında bulunan alanlarda da çöp toplamayı gerçekleştirelim. Üçüncü aşamada da tüm köylerimizde bu hizmeti gerçekleştirelim. Bugün burada belli güzergahlar üzerinde bulunan köylerimizin çöplerinin toplanmasına altyapı oluşturacak olan konteynerleri dağıtacağız. Köylerimize hayırlı olsun".

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da meclis üyeleri olarak gururlu bir gün yaşadıklarını ifade etti.

İl için birçok hizmetler yaptıklarını ve bunda da belli bir aşamaya geldiklerini belirten Yılmaz, "Bundan önce bütün gücümüzü altyapıya harcarken, şimdi gelişen yeni Türkiye ile birlikte köylerimizdeki standartları yükseltme, çevreye, doğaya önem ve merkezde de olan her türlü ekipmanın kırsalda da olması yönünde çalışmalarımız var" dedi.

Konuşmaların ardından ekipmanların teslim belgeleri köy muhtarlarına verildi.

Programa, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel ve meclis üyeleri katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köylere Yangın Söndürme Tankeri ve Çöp Konteyneri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement