Koyulhisar'da "Hz.peygamber ve İnsan Onuru" Adlı Program Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da "Hz.peygamber ve İnsan Onuru" Adlı Program Düzenlendi

Koyulhisar\'da "Hz.peygamber ve İnsan Onuru" Adlı Program Düzenlendi

Koyulhisar İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "Hz."

16.04.2013 13:33

Koyulhisar İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" adlı program düzenlendi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Ekiz programa katılan herkese teşekkür ederek" Yüce Rabbimizin alemlere rahmet olarak gönderdiği Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa (S.A.V) Efendimizin doğum yıldönümlerini kutlamak amacıyla 1989 yılından bu yana kutlana gelen bir Kutlu Doğum haftasına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kutlu Doğum Haftasının sizlere, milletimize, bütün İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini birlik beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz eder teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı ve saygılarımı sunarım" dedi.

Kuran Kerim 'in okunmasından sonra sahneye çıkan Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" konulu konferans verdi. Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan" Eli boş gidilmez gidilen yere, peki ben ne getirdim buraya gelmeden önce yaptığımız programlardaki kardeşlerimizin selamını getirdim, Allah'ın selamını getirdim" dedi.

Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ın verdiği konferans dinleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Daha sonra ilçe okullar arasında yapılan şiir, kompozisyon yarışmalarında dereciye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Programa Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, İlçe Jandarma Komutanı Yücel Yılmaz, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, Suşehri İlçe Müftüsü Bekir Civriz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da 'Hz.peygamber ve İnsan Onuru' Adlı Program Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement