Kula'da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kula'da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Kula\'da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

yol yapım çalışmaları sürüyor.

25.09.2012 15:15

Manisa'nın Kula ilçesinde Belediyesi Fen işleri ekipleri,

yol yapım çalışmaları sürüyor. Kula Fen İşleri Müdür Mesut Kayalı, ilçe halkına konforlu bir yaşam sunma amacıyla harekete geçen ekiplerin, çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ve Kula genelinde birçok mahallede yeni yollar açıldığını belirtti.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da, ilçenin birçok noktasında başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü, ekiplerin kış mevsimi öncesi yoğun şekilde çalıştığını söyledi. Başkan Aşkın, yeni yol açma faaliyetlerinin özellikle Kula'nın ihtiyaç duyulan sokak, cadde ve mahallelerinde sürdürüleceğini vurgulayarak, "Kula'nın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bizim için en küçük ayrıntının önemi büyük. Hizmetlerimizi halkımızın refahını arttırma anlayışıyla yapıyoruz. İlçemizin eksiklerini teker teker gidereceğiz" diye konuştu.

Ana güzergahlarda yaşanan aksaklıkları gidermeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Aşkın, açıklamasına şöyle devam etti: "Vatandaşlarımıza yapılan çalışmalar nedeniyle vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Her çalışmada halkımıza daha güzel ve kaliteli bir şekilde hizmet sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçemizi geliştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement