Kuşadası'nın Yeni Emniyet Müdürü'nden Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nın Yeni Emniyet Müdürü'nden Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret

Kuşadası\'nın Yeni Emniyet Müdürü\'nden Kuşadası Ticaret Odası\'na Ziyaret

Geçtiğimiz ay Kuşadası'na atanarak göreve başlayan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

09.09.2013 09:08

Geçtiğimiz ay Kuşadası'na atanarak göreve başlayan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu Kuşadası Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ın makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp ve Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Macit Demiroğlu, Suat Özdemir, Vedat Ali Talmaç, Disiplin Kurulu Üyeleri Cem Arslan ve Ahmet Susam, Hukuk Danışmanı Av. Birgül Öner, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurgil Gürcan ve Otelciler Komitesi Başkan Yardımcısı Nurmisal Gökahmetoğlu hazır bulundu.

Ziyarette Emniyet Müdürü Topal, Kuşadası'nda göreve başladığı süre içerisinde ve bayramla birlikte çok yoğun günler geçirdiklerini belirtti ve emniyet güçlerinin gece-gündüz halkın huzuru için çalıştıklarını söyledi. Topal yeni Emniyet Binası yapılması için çalışmalara başladıklarını ve halen ayrı noktalarda hizmet verildiğini, Kuşadası halkına daha kaliteli hizmet için yeni binanın şart olduğunu belirtti.

Turizm bölgelerinin sıkıntılarının ve sahil şeridinde olması gereken uygulamaların da konuşulduğu ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan üyelerden gelen şikayetleri dile getirdi ve elbirliği içerisinde çalışılması gerektiği belirtildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Topal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Batçıoğlu'na Cumhuriyet dönemi gazetelerini içeren birer kitap hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nın Yeni Emniyet Müdürü'nden Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement