Kütahya'da 'Milli Egemenlik Yürüyüşü' - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Milli Egemenlik Yürüyüşü'

Kütahya\'da \'Milli Egemenlik Yürüyüşü\'

Kütahya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 'Milli Egemenlik Yürüyüşü' yapıldı.30 Ağustos, Şeker, Cumhuriyet, Abdurrahman Paşa, Yıldırım Beyazıt, Şehitler, Linyit, Orgeneral Asım Gündüz, İsmet İnönü, Mehmet...

22.04.2013 16:16

Kütahya'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 'Milli Egemenlik Yürüyüşü' yapıldı.

30 Ağustos, Şeker, Cumhuriyet, Abdurrahman Paşa, Yıldırım Beyazıt, Şehitler, Linyit, Orgeneral Asım Gündüz, İsmet İnönü, Mehmet Çini, Şair Şeyhi, Fuat Paşa İlk-Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından Dönenler Meydanı'ndan başlayan 'Milli Egemenlik Yürüyüşü' Zafer Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Milli Egemenlik Yürüyüşü programı kapsamında İl Öğrenci Meclisi Çelengi Merkez İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Aslanapa Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Merve Güran

tarafından Zafer Meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra söz alan Merkez İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Aslanapa Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Merve Güran, "Şuan yaşadığımız ülkede egemenlik vazgeçilmez bir unsurdur. Bizim milletimiz öyle bir millettir ki hiçbir zaman baskıya boyun eğmemiştir. Bizlerde şuan bulunduğumuz mükemmel durumun farkındayız. Hiçbir fark gözetmeksizin herkesin eşit olduğu bir ülkede yaşamanın verdiği şeref ve gurur duygusunu tadıyoruz. Biz gençler her zaman egemenlik duygusunu yaşatacağız. Bize bırakılan nimetlerin değerini bilecek ve herkese örnek olacağız. Milli egemenlik duygusunun varlığımız boyunca sürmesi ve sürdürülmesi dileğiyle" dedi.

Yürüyüş programı Dumlupınar Müzik Öğretmeni Can Ertit ve yönetimindeki öğrenciler tarafından verilen konser ile son buldu.

Yürüyüşe İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

(EFE)

22.04.2013 16: 05: 29

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Milli Egemenlik Yürüyüşü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement