Kuyucak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kuyucak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kuyucak\'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Müftülük ve Belediye işbirliği ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hayır yapıldı.

18.04.2013 09:53

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Müftülük ve Belediye işbirliği ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hayır yapıldı.

Vatandaşların ve esnafın da katkı sağladığı hayır yemeğinde binlerce kişi aynı sofrada yemek yiyip dua etti.

Kuyucak Cumhuriyet alanında düzenlenen programa, Kuyucak İlçe Müftüsü Bilal Başoğlu, Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuyucak Müftüsü Bilal Başoğul, önceki yıl "merhamet", geçtiğimiz yıl da "kardeşlik" temalarıyla gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine bu yıl

"Hz. Peygamber (sav) ve İnsan Onuru" temasının işlendiğini belirterek "Hz. Peygamber'i layıkıyla tanımak çok önemli. Problemlerin çözümü, Peygamber'i sevmek ve tanımaktan geçiyor. İnsan onuru, Peygamber'i gerçek manada yaşamaya dayanır. Esas kar, Peygamber'in hayatından, yaşantısından kendinize çıkardığınız artılardır. İnsan onuru, Allah'ın insanı yaratmasından, hür bırakmasından var oldu. Allah, insana güvenerek onu hür bırakıyor. Bu nedenle biz de bu değere layık olmalı ve üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Herkes birbirini sevmesini ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) sünnetine uygun yaşamasını tavsiye ediyoruz" dedi.

(İK)

18.04.2013 09: 42: 44

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyucak'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement