Lig Sonunda Aydın Kazansın" - Son Dakika
Yerel

Lig Sonunda Aydın Kazansın"

Lig Sonunda Aydın Kazansın"

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta, zirve yolunda Çine Madranspor’un rakibi İzmirspor’a konuk olan İncirliova Belediyespor teknik heyeti maçın hakemine tepki gösterdi.

11.02.2014 18:31

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta, zirve yolunda Çine Madranspor'un rakibi İzmirspor'a konuk olan İncirliova Belediyespor teknik heyeti maçın hakemine tepki gösterdi.

İlk kez müsabaka ile ilgili yorum yapmak istemediğini, söyleyeceklerini de herkesin anlayışla karşılayacağını düşündüğünü ifade eden Recep Özçelik, "Öne geçtikten sonra,müsabakanın hakemi inanılmaz bir şekilde aleyhimize düdükler çalmaya yada bize faul çalmamaya başladı.1-0 öndeyken kalecinin Ömer'i düşürmesine penaltı çalamadı, çalsa kaleci kırmızı görecek, belki 2-0 öne geçip maçı bitirecektik. İzmirspor lehine sadece 27-28 tane bizim birinci bölgemizde faul düdüğü çalındı. Yediğimiz iki golde de faul varsa biz kullanmalıydık. Maalesef rakip lehine düdük çalındı. Yediğimiz ikinci golde 11 oyuncumuz aynı anda yan hakeme itiraza gittiler. Bize uzak olduğu için ben göremedim, ancak oyuncularımın hepsi de çok net ofsayt olduğunu söylediler" dedi.

Rakip takımda sarı kartı olan bit oyuncu 77.dakikada yine faul yaptığını, hakemin sarı kartını çıkardığını ancak oyuncunun ikinci sarı kartı göreceğini anladığı için kartı tekrar cebine koyduğunu savunan Özçelik, "Bunları söylememdeki nedenlerin en başında kendi canımızın yandığını söylemek ve şampiyonluğa oynayan iki takımımızın da zarar gördüğünü düşünüyorum. Bundan önce 6 kez daha yenilmiştik ve hiç birinde mazeret üretmemiştik. Ama bu maç hem bizim için, hem de Aydın futbolu için önemli bir müsabakaydı. Bu müsabakada kazanan İzmir oldu. İnşallah lig sonunda kazanan Aydın olur" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lig Sonunda Aydın Kazansın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement