Lüküs Hayat" Müzikali Görkemli Bir Gala ile Başladı - Son Dakika
Yerel

Lüküs Hayat" Müzikali Görkemli Bir Gala ile Başladı

Lüküs Hayat" Müzikali Görkemli Bir Gala ile Başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrasının ilk ortak projesi olan “Lüküs Hayat” Müzikali, gerçekleştirilen gala ile Eskişehir’e “merhaba” dedi.

02.10.2014 16:14

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrasının ilk ortak projesi olan "Lüküs Hayat" Müzikali, gerçekleştirilen gala ile Eskişehir'e "merhaba" dedi.

Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın her anlamda yeniden yorumladığı müzikalin ilk gösterimi, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Salonu'nda, bin 200 kişilik seyirci topluluğu önünde gerçekleştirdi. Eskişehir Senfoni Orkestrasının tam kadro ile çaldığı canlı performansın orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen üstlenirken, müzikalin koreografisini Selçuk Borak, dekor tasarımını Barış Dinçel, kostüm tasarımını Tülay Kale, Işık tasarımını ise Ersen Tunççekiç gerçekleştirdi.

Tüm salonun ayakta alkışladığı oyunun bitiminde sahneye çıkan ünlü oyuncu ve yönetmen Haldun Dormen, Eskişehir'de olmaktan memnuniyetini dile getirerek, "Bu genç ve yetenekli ekiple sayısız oyun sahneledim, hepsi ayrı birer keyifti. Lüküs Hayat müzikali Eskişehir seyircisine yakışan kalitede bir oyun oldu. Tüm Eskişehirli tiyatro severlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen gala gösteriminin ardından konuklar, oyun sonrası verilen kokteylde bir araya geldi. Müzikalde rol alan oyuncuların katılımıyla birlikte kokteyl renkli bir şekilde son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüküs Hayat' Müzikali Görkemli Bir Gala ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement