Lüleburgaz'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Lüleburgaz\'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Ülke genelinde pilot uygulaması tamamlanan 'Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Harekâtı (FATİH) Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde de tablet bilgisayarların dağıtımı gerçekleştirildi.

18.02.2014 11:29

Ülke genelinde pilot uygulaması tamamlanan 'Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı (FATİH) Projesi' kapsamında Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde de tablet bilgisayarların dağıtımı gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Anadolu Lisesi'nde düzenlenen tablet dağıtım törenine Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Lüleburgaz İlçe Müftüsü İsmail Günay, Lüleburgaz İlçe Tarım Müdürü Hasan Karaman ve öğrenciler katıldı.

Tablet dağıtımı hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, Fatih projesi uygulamasının ilk olarak 2011 yılında pilot olarak seçilen illerde başladığını belirtti. İnce, projenin 2012 yılında Kırklareli bölgesinde başladığına dikkat çekerek, "2012 Eylül ayında 8 okulumuza toplam 190 adet etkileşimli tahta, 8 adet doküman kamera, 8 adet çok fonksiyonlu yazıcı kurulmuştur. 2013 şubat ayında Atatürk Anadolu lisemize 168 adet tablet dağıtıldı. 2013 Haziran ayında, 8 ortaöğretim kurumumuza etkileşimli tahta kurulumu tamamlandı ve alt yapı çalışmaları Ocak ayı başında bitirildi. 2014 Şubat ayında ise Lüleburgaz Anadolu Lisemize 45 öğretmen tableti, 170'te öğrenci tableti dağıtıldı" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere tabletleri dağıtıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement