Lüleburgaz Tso Akrediteli Oda Olacak - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Tso Akrediteli Oda Olacak

Lüleburgaz Tso Akrediteli Oda Olacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin üyelerine ''Beş Yıldız Hizmet'' sunduğu Akreditasyon Sisteminin 11. dönem çalışmalarına Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası da dahil edildi.

16.01.2014 10:09

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin üyelerine "Beş Yıldız Hizmet" sunduğu Akreditasyon Sisteminin 11. dönem çalışmalarına Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası da dahil edildi. Zorlu süreçte bir çok denetimden geçecek olan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayından bu yana Akreditasyon hazırlıklarına başlamıştı.

İlk Akreditasyon Semineri 14 Ocak TOBB binasında gerçekleştirilen seminere Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Girgin, Siyami Aslan ile ilgili personel katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Üyelerine kaliteli ve en hızlı şekilde hizmet vermeyi benimseyen Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Akredite oda olduktan sonra hizmetlerini tescillendirerek memnuniyeti artıracaktır. Akreditasyon başvurumuzu TOBB tarafından kabul edilmiştir. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası olarak Akreditasyon süreci bittiğinde Avrupa ve Dünya standartlarında hizmet verecektir" dedi - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Tso Akrediteli Oda Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement