Makina Mühendisleri Başkanını Seçti - Son Dakika
Yerel

Makina Mühendisleri Başkanını Seçti

Makina Mühendisleri Başkanını Seçti

Türkiye Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu'nda İbrahim Mart tekrar başkanlığa seçildi.

15.01.2012 19:13

Türkiye Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu'nda İbrahim Mart tekrar başkanlığa seçildi.

Makina mühendislerinin seçim heyecanı sona erdi. Çağdaş Mühendisler Grubu adına İbrahim Mart, Birlik Grubu adına Hayri Özturan'ın olduğu listeler yarıştı. Sabah 09.00'da başlayan oy kullanımı 17.00'a sona erdi. 6 bin 51 üyeye sahip Makina Mühendisleri Odası'nda seçime 2 bin 284 kişi sandığa gitti. Katılımın az olması dikkat çekti. Sandıkların sayımında ilk önce delegeler belirlendi. Çağdaş mühendisler grubu delege seçiminde bin 294 oy alırken, birlik grubu ise 750 oy aldı. 240 üye de delege seçiminde boş oy kullandı.

Yönetim kurulu seçiminde ise İbrahim Mart'ın listesi oyların çoğunu aldı. İbrahim Mart'ın bin 442 oy alırken, Hayri Özturan ise 799 oyda kaldı. Tekrar başkanlığa seçilen Mart, "Çok güzel bir seçim atmosferi yaşadık. Tam bir demokratik bir seçim oldu. Bütün adaylara teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmetlerimiz aynı hızla devam edecek. Ülkemiz, kentimiz ve mesleğimiz için çalışacağız" dedi.

Hayri Özturan ise güzel bir seçimi geride bıraktıklarını ifade ederek, "Olaysız ve problemsiz seçim oldu. Biz birlik grubu olarak elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalıştık. Aradaki farkın olmasından dolayı bir mesajı alıyoruz. Hangi noktalara çalışmamız gerektiği konusunda değerlendirmeler yapacağız" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Makina Mühendisleri Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement