Malkara'da Ak Partili Kadınlar Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Ak Partili Kadınlar Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısında Buluştu

Malkara\'da Ak Partili Kadınlar Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısında Buluştu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından ‘Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı’ düzenlendi.

16.03.2015 13:19

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından 'Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı' düzenlendi.

Öğretmenevi'nde gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Selma Çolak ve Selma Şentürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Gürkan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Göz, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltıya eşlik eden katılımcılara teşekkür eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyma Gürkan, "23 Ocak'ta yapılan İlçe Kongremizde bizi göreve layık görerek seçtiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal ve bir o kadar da zor olan görevi el ele vererek AK Parti'nin temiz, dürüst, eşitlik olan siyasi görüşünü ilçemiz içerisinde daima millet, daima hizmet ilkesini yanında olarak, daha iyi daha güçlü Türkiye için çalışmalarımızı Kadın Kolları olarak sonuna kadar devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım da, "Seçim sürecinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Malkara'da da kadınlarımız, kapı kapı, ev ev dolaşarak ailelere ulaşacak, önceki seçimlerde AK Parti'ye oy vermemiş insanlara AK Parti'yi ve yeni Türkiye'yi anlatacaksınız. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinde AK Parti Tekirdağ'da birinci parti olacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Ak Partili Kadınlar Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement