Malkara'da Seçmen Kağıtları Dağıtılıyor - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Seçmen Kağıtları Dağıtılıyor

Malkara\'da Seçmen Kağıtları Dağıtılıyor

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşların seçmen bilgi kağıtları dağıtılmaya başlandı.

05.05.2015 09:54

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşların seçmen bilgi kağıtları dağıtılmaya başlandı.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için yenilenen listeler ve seçmen bilgi kağıtları, muhtarlıklar aracılığıyla dağıtılmaya başlandı. Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk, vatandaşların bir an önce seçmen kağıtlarını alması gerektiğini söyledi. Recai Öztürk, aynı zamanda vatandaşların Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) ait internet sitesine girerek, hangi sandıkta ve hangi numarada oy kullanacaklarını öğrenebileceğini ifade etti.

Öztürk, "Seçmen kağıtları dağıtımı başladı. Bu kağıtları bizden alamayan vatandaşlar, internete girip Yüksek Seçim Kurulu yazdıkları zaman site üzerinden numaralarını öğrenebiliyorlar. Vatandaşlar gelip bir an önce alırsa daha rahat olur, sonradan yer aramakla uğraşmaz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Seçmen Kağıtları Dağıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement