Mamak Anadolu Lisesi Spor Salonuna Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Mamak Anadolu Lisesi Spor Salonuna Kavuştu

Mamak Anadolu Lisesi Spor Salonuna Kavuştu

2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Mamak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde karne töreni düzenlendi.

15.06.2013 12:10

2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Mamak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde karne töreni düzenlendi.

Mamak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, karne töreninde spor salonunun açılışını gerçekleştirerek, yaz spor okullarının startını da verdi. Eğitime verdiği destekle takdir toplayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de öğrencileri yalnız bırakmadı. Karne töreninde sahneye çıkan Mamak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan halk oyunu ekibi ve kick boks ekibi yaptığı gösteri ile izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Karne töreninde konuşan Akgül, "Bir yıl boyunca ders çalıştınız ve bugün çalışmalarınızın karşılığını karnelerinizle aldınız. Bu arada yenilediğimiz bu salonla çok daha başarılı spor faaliyetlerine imza atacağınıza inanıyorum. Sizin için yaz döneminin iyi geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Ertan Mazlum, Mamak Lisesi'nin geçmişte çok başarılı sporcular ve devlet adamları yetiştirdiğini dile getirerek, spor salonunun yenilenmesinde katkı sunan Akgül'e teşekkür etti.

Törene Akgül'ün yanı sıra Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, İl Meclis Üyesi Ahmet Tunç, Belediye Başkan Vekili Erdal Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Mamak Platformu ve Yönetim üyeleri, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Yüzgeç, öğrenciler ve veliler katıldı. Yaz spor okullarının startını veren Mamak Sağlık Meslek Lisesi yaz boyunca judo, boks, kick boks, badminton, tekvando, step, aerobik ve vücut geliştirme branşlarında ders verecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Anadolu Lisesi Spor Salonuna Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement