Manavgat Evrensekispor Defansını Sağlama Alıyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat Evrensekispor Defansını Sağlama Alıyor

Manavgat Evrensekispor Defansını Sağlama Alıyor

2012-2013 Sezonunda Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan Manavgat Evrensekispor, transferde defansına ağırlık veriyor.

30.06.2012 13:27

2012-2013 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Manavgat Evrensekispor, transferde defansına ağırlık veriyor. Kulüp Başkanı Musa Şehirli, "Transferde öncelikli hedefimiz defansımızı sağlama almak" diye konuştu.

Geçen yılki kadrodan 9 oyuncuyla çeşitli nedenlerden dolayı yollarını ayırdıklarını, 13 oyuncuyla devam edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Musa Şehirli, "Şu ana kadar 8 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. 3-4 oyuncu daha alarak transferi kapatacağız" dedi. Teknik Direktör Orhan Yüce'nin isteği doğrultusunda Antalyaspor'dan Osman ve Demircan'ı kiraladıklarını belirten Şehirli, "Osman Çelik stoper, Ömer Demircan ise Orta saha oynuyor. Ayrıca Sandıklı'dan solbek Yücel Çakır, Eskişehir'den Stoper Samet Çelebi, İstanbul Büyükşehir'den kaleci İskender Genç, Batman Petrolspor'dan Stoper Zafer Kurşunlu'yu kadromuza kattık. Bugün de Gaziosmanpaşa'dan Orta saha oyuncuları Özgür ve Volkan ile sözleşme imzalıyoruz" diye konuştu.

2011-2012 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden kadroda yeralan Hasan Ali Acar'ın sözleşmesinin bittiğini, Antalyaspor'dan kiralanan Gökhan yılmaz ile anlaşma sağlayamadıklarını, kaleci Serdar Nişancı'nın ise yaş haddinden dolayı oynayamayacağını belirten Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, "Hocamızın talepleri doğrultusunda Birol, Menderes, Rıdvan, Mübin, Tayfur emre ve Sebahattin'in sözleşmeleri feshedildi. Antalyaspor'dan kiraladığımız Ömer Demircan ile yeniden anlaştık. Yine Antalyaspor'dan kiralamış olduğumuz Baran yardımcı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Antalyaspor kampına katılacak. Eğer A takım kadrosuna alınmazsa büyük ölçüde Evrensekispor'da devam edecek. Geçen sezon kadrosundan Anıl, İlker, Harun, Gökay, Deniz, Murat, Sinan, Ferhat, Onur, Turgut, Cengiz, Furkan ve Ali Kafadar ile yola devam edeceğiz" dedi.

Bugün ve yarın amatör futbolculara yönelik seçmeler yapacaklarını belirten Şehirli, seçmelerde beğenilen futbolcularla anlaşma zemini arayacaklarını ve kadrolarına dahil edeceklerini, takımın 15 Temmuz'da kendi tesislerinde toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Evrensekispor Defansını Sağlama Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement