Manisa'daki Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Yerel

Manisa'daki Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Manisa\'daki Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Kırkağaç ilçesinde ayrıldığı eşinin anne ve babasını bıçaklayarak öldürdüğü, eski eşini de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

09.09.2014 15:48  Güncelleme: 17:40

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde yakalandıktan sonra Kırkağaç ilçesine getirilen Hayrullah Ö. (35), emniyette ifadesinin alınması ardından "kasten birden fazla kişiyi öldürmek ve yaralamak" suçundan adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, Balıkesir'de din görevlisi olarak çalışan ve 7 yıl önce ayrıldığı eşinin evleneceğini duyması üzerine Kırkağaç'a gelen Hayrullah Ö. (35), dün gece yarısı eski eşinin Kadriye Mahallesi'ndeki evine zorla girerek, eski eşi Necmiye Çam (31) ile annesi Nazmiye (50) ve babası Kemal Çam (53)'ı çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklamış, olayda Nazmiye ve Kemal Çam yaşamını yitirmiş, eski eş Necmiye Çam ise ağır şekilde yaralanmıştı.

Olayın ardından Necmiye Çam ile evliliklerinden olan 12 yaşındaki oğlunu da alarak eski eşine ait otomobille kaçan Hayrullah Ö, Balıkesir'in Kepsut ilçesinde polis tarafından yakalanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'daki Cinayet Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yıldırım: Bu kişi din görevlisi olamaz. Eğer öyleyse bu kişi de ALLAH korkusu yok. 0 0 Yanıtla

Advertisement