Mardin Valisi Dr. Cengiz, Kızıltepe'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Mardin Valisi Dr. Cengiz, Kızıltepe'de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi Dr. Cengiz, Kızıltepe\'de İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz, Kızıltepe ilçesinde incelemelerde bulundu.

04.06.2013 17:46

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Kızıltepe ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Cengiz'i, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı karşıladı. Vali Cengiz, İmam Hatip Lisesi'ni gezdikten sonra öğrencilerle birlikte sıraya girip yemek yedi. Vali Cengiz, yemekten sonra mutfak bölümünü gezerek inceleme yaptıktan sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Okul ziyaretinin ardından Koçhisar Mahallesi'nde dar gelir bir aileyi ziyaret eden Vali Cengiz, aileye çeşitli hediyeler verdi.

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, okulların başarılarını gazetelerde görmek istediğini belirterek, "Bölgemizde kızlarımız kendi ayaklarının üstünde durması lazım buda bilgi ile kültür ile olacak. Hala çok küçük yaşlarda ailesinden kopartılmış ve koparılan kızlarımız var kendi rızaların dışında biz sizin bu dramları yaşamanızı istemiyoruz. Ailelerinizle birlikte sevgi ve saygı içerisinde kendinizi ifade edeceksiniz. Okuyacaksınız ümit vaat ederseniz anneniz babanız sizi okutur" dedi.

Kızıltepe Kaymakamlığı'nda kurum müdürleri ile toplantı yapan Vali Cengiz, "Kurumlarda uzun kuyrukları istemiyorum. Çalışmak için ortam elverişli ve ilçe olarak 230 bin nüfusa ulaşmak çok güzel. Yapacağımız çalışmalar için 3 adet kırmızı çizgi var. Bunlar halka güler yüz göstereceğiz, güzel ahlak ile çalışacağız ve yolsuzluklara karşı duracağız" diye konuştu.

Toplantıda Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Aydın Cevheroğlu, Vali Cengiz'e hastane hakkında bilgi verdi. Cevheroğlu, hastanenin bölgede çok güzel durumda olduğunu kaydederek acil servisinde pratisyen doktora ihtiyaç olduğunu aktardı. Vali Cengiz konu ile alakalı ilgili yerlere bildireceğini söyledi.

Vali Cengiz, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Valisi Dr. Cengiz, Kızıltepe'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement