Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi - Son Dakika
Yerel

Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi

Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi

Denizli'de gece yarısı kepengi kırarak bir markete giren hırsızlar sigara çaldı Hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedilirken olayın failleri arasında olduğu ileri sürülen 1 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

30.05.2014 13:21

Denizli'de bir markete giren hırsızlar sigaraları çalarken, hırsızlık güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Muratdede Mahallesi'nde işlettiği markete gelen Halil Ölmez, kapı kilidinin kırılarak iş yerine girildiğini ve hırsızlık yapıldığını fark etti. Ölmez'in bildirmesiyle olay yerine gelen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, marketin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemesinin ardından olaya karıştığı iddiasıyla 1 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili 2 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Marketin güvenlik kamerası kayıtlarında, gece yarısı hırsızlık için gelen 3 zanlıdan birinin gözcülük yaptığı, diğerlerinin ise kepengi demir testereyle kesip girdikleri iş yerinden hırsızlık yaptığı yer aldı.

İş yeri sahibinin eşi Melek Ölmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerinden yaklaşık 5 bin liralık malzemenin çalındığını belirterek, "Hırsızlar marketten sigara ve gofret çalmışlar. Bizim dükkandaki hırsızlığın ardından başka bir iş yerinden daha hırsızlık yaptıklarını öğrendik" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement