Mdob 'Kuklacı' Çocuk Oyununu Son Kez Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Mdob 'Kuklacı' Çocuk Oyununu Son Kez Sahneledi

Mdob \'Kuklacı\' Çocuk Oyununu Son Kez Sahneledi

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), dört sanat sezonu boyunca kapalı gişe oynayarak binlerce minik seyirciye ulaştığı 'Kuklacı' çocuk müzikalini son kez sahneledi.

07.05.2013 13:52

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), dört sanat sezonu boyunca kapalı gişe oynayarak binlerce minik seyirciye ulaştığı 'Kuklacı' çocuk müzikalini son kez sahneledi.

MDOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MDOB ünlü İtalyan masalı Pinokyo'dan sahneye uyarlanan 'Kuklacı' çocuk müzikalini bugün sabah 10.30 Mersin Kültür Merkezi'nde son kez sahneleyerek, Mersinli miniklere veda etti. Melih Öztürk'ün sahneye koyduğu eserin müziği Melih Seskır'a, metni Ferdi Merter'e, kostüm ve dekor tasarımı Alev Tol'a, ışık tasarımı İbrahim Avcı'ya ait. Gösteriminden bu yana kapalı gişe oynayan 'Kuklacı' çocuk müzikalinin son temsilinde MDOB sanatçıları, Sevil Erçak, Özkan Çavdaroğlu, Hicran Evşen, Korhan Dinçer, Perin Korbek, Alpay Noyan Özbay, Levent Yetkin, Ayşin Alev Yücel, Gülçin Altaş ve Ercüment Şirin solist olarak rol aldı.

Müzikalle ilgili açıklama yapan MDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, "Dört sanat sezonu boyunca sahnelediğimiz 'Kuklacı' müzikali ile binlerce öğrencimize ulaşarak okul başarılarına hem destek, hem de çocuk müzikalleriyle onları eğlendirdik. Bunun tarifsiz mutluluğu içerisindeyiz. Çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız devam etmekle birlikte, gelecek sanat sezonunda başka çocuk yapıtları ile minik seyircimizin karşısına çıkacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mdob 'Kuklacı' Çocuk Oyununu Son Kez Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement