Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal İl Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal İl Şampiyonu Oldu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal İl Şampiyonu Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapılan Yıldız Kızlar Futsal İl Şampiyonası final karşılaşmasında, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Saffet Şeker Ortaokulunu 6-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

21.02.2014 16:16

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yapılan Yıldız Kızlar Futsal İl Şampiyonası final karşılaşmasında, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Saffet Şeker Ortaokulunu 6-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

7 takımın katıldığı şampiyonanın yarı final karşılaşmasında Necatibey Ortaokulunu 3-0 yenen Dodorga Ortaokulu ise 3.'üncü oldu. Final karşılaşmasında Anadolu Öğretmen Lisesi spor salonunda Saffet Şeker Ortaokulu ile Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu karşılaştı. Kıran kırana geçen karşılaşmanın ilk yarısı 4-1'lik skorla sona ererken ikinci yarıda 2 gol daha bulan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu karşılaşmayı 6-1'lik skorla kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Saffet Şeker Ortaokulu ise şampiyonayı 2.'inci olarak tamamladı. Karşılaşma sonunda İlçe Gençlik ve Spor Müdürü'nün katılımı ile kupa töreni düzenlendi. Şampiyon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı kupalarını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Dübek'in elinden aldı. 2'nci Saffet Şeker Ortaokulu ve 3'üncü Dodurga Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal takımlarına kupalarının verilmesi ile kupa töreni sona erdi. Şampiyonayı 1'inci olarak tamamlayan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı'nın bölge şampiyonasında Bilecik'i temsil edeceği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal İl Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement