Mehmet Demirbilek, Sorgun Belediyespor'a Katıldı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Demirbilek, Sorgun Belediyespor'a Katıldı

Mehmet Demirbilek, Sorgun Belediyespor\'a Katıldı

Sorgun Belediyespor Kulübü alt yapı sorumluluğuna Mehmet Demirbilek getirildi.

01.01.2013 09:21  Güncelleme: 10:31

Sorgun Belediyespor Kulübü U-15, U-16, U-17 ve U-19 alt yapı sorumluluğuna geçtiğimiz sezon Bahadın Belediyespor'un antrenörlüğünü yapan Mehmet Demirbilek getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Sorgun Belediyespor Kulübü olarak alt yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Sorgun Belediyespor Kulüp Yöneticisi Nihat Künbetli, "Sorgun'un uzun zamandır beklediği alt yapı çalışmamız başladı. Artık Sorgun Belediyespor Kulübü'nünde bir alt yapısı olacak. Buradan yetişen gençlerimizi A Takıma kazandırmak için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz" dedi.

Sorgun Belediyespor alt yapı antrenörü Mehmet Demirbilek ise, amaçlarının Sorgun'daki gençleri Sorgun Belediyespor A Takıma, oradan da daha iyi takımlara kazandırmak olduğunu ifade ederek, "Sorgun'un şuanda en büyük eksikliği alt yapısının olmamasıydı. Sorgun Belediyespor Kulübü'nünde artık bir alt yapısı var. Şuanda kayıt işlemlerimiz devam ediyor. 50'nin üzerinde gençlerimiz alt yapı için gerekli başvurularını yaptı. Bizim Sorgun'daki en büyük amacımız gençlerimizi, internet, bilardo ve kahvehane köşelerinden kurtarmaktır. Bu konuda bizlerin en büyük destekçisi tabi ki aileler olacak. Çünkü bazı ailelerimiz çocuklarının okuduğunu, bununda ileride eğitim aksaklığına neden olacağı gibi sözlerde bulunuyorlar. Ancak bizler kesinlikle öyle düşünmüyoruz. Buradaki amacımız Sorgun'da iyi ahlaklı gençler ve iyi sporcular yetiştirmektir. Çocuklarımız ne eğitimlerinden ne de sporlarından geri kalmayacaklar. Bizler bunun garantisini veriyoruz. Artık Sorgun büyük bir ilçe haline geldi. İstiyoruz ki Sorgun'dan da iyi sporcular yetişsin ve Türkiye'de önemli noktalara gelsinler. Bizler bunun çabası içerisinde olacağız" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Demirbilek, Sorgun Belediyespor'a Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement