Memur-Sen ve Sağlık-Sen'den Başhekim Bakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Memur-Sen ve Sağlık-Sen'den Başhekim Bakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur-Sen ve Sağlık-Sen\'den Başhekim Bakır\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Yusuf Bedir, Çekirge Devlet Hastanesi başhekimliği görevine getirilen Op.Dr.Çetin Bakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30.01.2012 11:42

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Yusuf Bedir, Çekirge Devlet Hastanesi başhekimliği görevine getirilen Op. Dr. Çetin Bakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, hastanelerin devletin görünen yüzü olduğuna dikkat çekerek, sağlık hizmetlerindeki kalitenin halkın mutluluğunu ve devletine bağlığını arttırdığını söyledi. Bursa'da hastane yönetimlerine liyakatlı ve ehil idarecilerin tayin edilmesinden memnun olduklarını belirten Şeker, Başhekim Çetin Bakır'a görevinde başarılar diledi.

Sağlık-Sen Başkanı Yusuf Bedir ise, Çetin Bakır'ın daha önce çeşitli hastanelerde başhekimlik yaptığını, son olarak da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak başarılı bir idarecilik sergilediğini anlattı. Dr. Çetin Bakır'ın başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu kaydeden Bedir, yeni başhekime sendika olarak elerinden gelen desteği vereceklerini açıkladı.

Başhekim Op.Dr. Çetin Bakırda, Memur-Sen 'in ve Sağlık-Sen'in ülkenin en önemli sivil toplum örgütlerinden olduğunu dile getirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memur-Sen ve Sağlık-Sen'den Başhekim Bakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement