Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Aruz" Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Aruz" Programı Düzenlendi

Mevlana\'yı Anma ve Şeb-i Aruz" Programı Düzenlendi

Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından "Mevlana’yı Anma ve Şeb-i Aruz" programı düzenlendi.

19.12.2016 09:15

Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından " Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Aruz" programı düzenlendi.

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Ali Önat, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan, Kamu-Sen İl Başkan İrfan Tokur, Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi, İmam Hüseyin Kültür Derneği yöneticileri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program Kayseri'de şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda Mevlana'nın hayatı anlatıldı, hoş görüsü dile getirildi. Programda Halep'te yaşanan insanlık dramı da unutulmayıp Halep'le ilgili sinevizyon gösterisine yer verildi. Gece semazenlerin muhteşem gösterisiyle son buldu.

Ülkü Ocakları İl Başkan Ali Önat gecede yaptığı konuşmada, "Tarih boyunca milletimiz, içeriden ve dışarıdan birçok düşmanla mücadele etmiş, mücadele etmeye de devam ediyor. Milletimiz sayısız harpten, sayısız çatışmalardan yıkılmadan çıkmayı başarmıştır. Bizler de şu günlerde terör örgütleri tarafından milletimize gerçekleştirilen acımasız saldırılar karşısında da dimdik durmaya devam edeceğiz. İşte bu duruşu Hz. Mevlana gibi gönül erlerinin ektiği birlik ve beraberlik aşkından öğrendik. Köklerimiz sağlam, temellerimiz kavi, ruhlarımız tekdir. Bizler bu topraklara payanda ile değil köklerimiz ile bağlıyız. Bizim kavgamız bu milleti, bu toprakları selamete erdirme kavgası, aziz ecdadımızın emanetini sağ salim evlatlarımıza teslim etme sevdasıdır. Programda emeği olan ve programımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim " dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mevlana'yı Anma ve Şeb-i Aruz' Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement