Mezitli'de Neşet Tarhan Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de Neşet Tarhan Dönemi Başladı

Mezitli\'de Neşet Tarhan Dönemi Başladı

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Neşet Tarhan, mazbatasını alarak göreve başladı.

04.04.2014 11:49

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Neşet Tarhan, mazbatasını alarak göreve başladı.

Mezitli Belediyesi önünde yapılan devir teslim törenine CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, Kadın Kolları Başkanı Nevin Zaimoğlu, Mezitli eski Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ve çok sayıda partili katıldı.

CHP'li eski Belediye Başkanı Uğur Yıldırım törende yaptığı konuşmada, partidaşı Neşet Tarhan ile halef-selef olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Belediye Meclis üyeleri ve belediye personellerine teşekkür eden Yıldırım, Neşet Tarhan'a yeni dönemde başarılar dileyerek, ihtiyaç duyulması halinde her dakika yanlarında olacağını söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Mezitli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Neşet Tarhan da Yıldırım'a, bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Mezitli seçmenine seslenen Tarhan, "Sandıklara gittiniz ve Mezitli'yi bugün bulunduğu noktadan çok ileriye taşıyacak olan kadroya oy verdiniz. Yaşadığınız yere bağlılığınız, geleceğinize olan inancınızı ortaya koydunuz. Beni ve belediye meclisindeki değerli çalışma arkadaşlarımı göreve getirdiniz. İlginiz, güveniniz, emeğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim" dedi. Kendisine duyulan bu güvene layık olmaya çalışacağını kaydeden Tarhan, "Mezitli'de partimizin oylarında büyük bir artış sağladık. Partimiz en büyük oranı Mezitli'de aldı. Bu kadarıyla yetinmek istemeyiz elbette. Ama kabul etmek gerekir ki, bu çok büyük bir başarıdır. Kuşkusuz Büyükşehri kazanamamanın burukluğunu duyuyoruz. Büyükşehri kaybettiğimiz için üzülelim ama bu olaydan da gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki yerel seçimde partimizi iktidara taşımanın yollarını arayalım ve bunun çalışmasını yürütelim. Şimdi daha büyük bir istekle yola devam etmek zorundayız. Bu nedenle sizlerden ricam mücadeleye devam ederek ülkemizin geleceği için önümüzdeki iki seçime eskisinden çok daha büyük bir şevkle hazırlanmaya başlamamızdır" diye konuştu.

Mezitli'de aylardır seçim çalışmaları kapsamında destek veren herkese teşekkür eden Tarhan, şöyle devam etti; "Bu süreçte beni destekleyen başta sevgili eşim, çocuklarım, yakın çalışma arkadaşlarım olmak üzere partimizin sayın milletvekillerine ve değerli üyelerine, partimizin il ve ilçe teşkilatlarına, basın kurumların değerli çalışanlarına ve hiçbir karşılık beklemeksizin Mezitli'nin, Mersin'in, Türkiye'nin geleceği için emek veren bütün arkadaşlarıma, Mezitli halkına çok teşekkür ederim. Hepinize minnet borçluyum. Hepiniz sağ olun var olun. Bugünden sonra Mezitli'de pek çok şey değişmeye başlayacak. İyiye, güzele, kalkınmaya, barışa doğru hızla değişmeye başlayacak. Mezitli'nin umudunu hep birlikte coşku içinde tazeleyeceğiz. Mezitli'nin ihtiyaç duyduğu gerçekçi ve görkemli hayali kuracağız. Sonra da bu hayali hep birlikte el ele, omuz omuza gerçekleştireceğiz."

Mezitli'de açılan yeni sayfanın herkese olumlu etkisi olacağını bildiren Başkan Tarhan, "Her kesimin başkanı olacağız. Herkesin, her kesimin belediyesi olacağız. Adil ve saydam olacağız. Halkımızı dinleyeceğiz. Halkımızın belediyeyi ilgilendiren bütün karar süreçlerine katılımını sağlayacak mekanizmaları kuracağız. Güler yüzlü, şefkatli ve dayanışmacı olacağız. Kapımız, derdi, diyeceği olan herkese açık olacak. Partisi, görevi, kökeni ne olursa olsun, Mezitli için çaba gösteren herkes bizim için eşittir. Herkesin ilçemiz için geliştireceği doğru projelerine sonuna kadar açık olacağız, destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından makama geçilerek devir teslim töreni yapıldı. Uğur Yıldırım, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a belediye mührünü teslim etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de Neşet Tarhan Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement