MHP'li Kılıç'tan Teşekkür Mektubu - Son Dakika
Yerel

MHP'li Kılıç'tan Teşekkür Mektubu

MHP\'li Kılıç\'tan Teşekkür Mektubu

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, yazdığı bir mektupla İzmirli hemşehrilerine kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

30.10.2015 11:04

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, yazdığı bir mektupla İzmirli hemşehrilerine kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, seçim çalışmaları sırasında kendisine destek veren hemşehrileri için bir teşekkür mektubu kaleme aldı. Kılıç, içtenlikle yazdığı mektubunda, "Sevgili İzmirliler, biz kocaman yürekli insanlardan oluşan büyük bir aileyiz, biriz, biziz, hep beraberiz ve böyle çok güzeliz. Gece gündüz demeden mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev, süren seçim çalışmalarım boyunca, iyi ki, bu ailenin bir parçasıyım dedirttiğiniz için, göğsümü gere gere iyi ki İzmirliyim diyebildiğim için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha bana İzmirliler'in kentlerini, ülkelerini Atamız'ın bize emanet ettiği Cumhuriyet ilke ve devrimlerini canlarından daha çok sevdiğini, gösterdiniz. Sizler olduğunuz sürece, ülkemin geleceğine olan inancım, içinden geçtiğimiz karanlık günlere rağmen bir kez daha pekişti. Çocuklarımızı güzel günlerin beklediğine inancım arttı" ifadesini kullandı.

Seçim çalışması boyunca, sesini millete duyurmasında yardımcı olan tüm basın mensuplarına da mektubunda özel olarak teşekkür eden Senem Kılıç, "Tüm zorluklara rağmen milletimize sesimi duyurmam da yardımlarını esirgemeyen, sözlerimi ve hayallerimi millete anlatmamda aracı olan tüm basın çalışanlarına da teşekkürü bir borç bilirim. Tüm hayatım boyunca meslek ilkelerini korumalarında yanlarında duracağıma ve özgür basın için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum" dedi.

TEŞKİLATINA DA TEŞEKKÜR ETTİ

Kılıç, ayrıca partisinin il ve ilçe teşkilatlarına da teşekkür etmeyi unutmadı. MHP'li Kılıç, "Bir an olsun yanımdan ayrılmadan varlıklarıyla bana güç veren, benim Meclis yolunda, seçilmem için benden çok çalışan ve benden çok kaygılanan tüm partililerime, dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar sadece partimizin değil, tüm ülkemizin en güçlü, en vefakar, en sabırlı teşkilatı. Onlar milletimizin bel kemiği, Cumhuriyetimiz'in yılmaz bekçileri. Bize verdikleri güçle yenemeyeceğimiz hiçbir zorluk, baş edemeyeceğimiz hiçbir kuvvet yoktur" dedi.

Mektubunda, "Vapurda gevreğimizi, Kemeraltı'nda kahvemizi, otobüste kent kartımızı paylaşırız biz; çünkü biz hep biriz, İzmiriz. Tek yürek, tek canız" diyen Senem Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sevgili İzmirliler, İzmirli olmak, İzmir'i sevmek partiler üstüdür. İzmir'i sevmek kırkikindi yağmurlarında ıslanmak, imbatında serinlemek, denizlerinde dalmak, Pasaport'ta soluklanıp Kemeraltı'nda kalabalığa karışmak, akşam günbatımında Kordon'dan günün batışını izlerken Mustafa Kemal'i anmaktır. İzmir, atalarımızın uğruna Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, geri alabilmek için yedi düvele kafa tuttuğu Ege'nin en nadide incisidir. Mavi gözlü aşığına sevdalı denizlerin sarışın şehridir. İzmir, Cumhuriyettir. İşte tüm bunlardan dolayı İzmir ve İzmirliler'e olan sevgimiz bir günlük değil bir ömürlüktür. Bir kez daha buradan Ege'nin incisinin pırlanta kalpli evlatlarına teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizden biriyim ve bilin ki, birlikte tüm zorlukları yenecek kadar güçlüyüz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Kılıç'tan Teşekkür Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement