MHP Milletvekili Aday Adayları Kale'de - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Aday Adayları Kale'de

MHP Milletvekili Aday Adayları Kale\'de

MHP Denizli Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Eden Cafer Birtürk ve Tarım İl Müdür Yardımcılığından İstifa Eden Mehmet Ali Uzakgider, Kale İlçesine Ziyarette Bulundu.

11.03.2011 19:56

Denizli İl Meclis Üyesi iken MHP Denizli milletvekili aday adaylığı için istifa eden Cafer Birtürk ve Tarım İl Müdür Yardımcılığından istifa eden Mehmet Ali Uzakgider, Kale ilçesine ziyarette bulundu.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca'yı makamında ziyaret eden Birtürk ve Uzakgider'in beraberinde Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ile Kale ve Kızılcabölük Belediye Meclis üyeleri de yer aldı.

Ziyareti değerlendiren Başkan Yarımca, " Türkiye'nin geleceği için çok önemli olan seçimin önce ülkemize hayırlar getirmesini ve aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

MHP Denizli milletvekili aday adayı Birtürk ise, "2 dönemdir yerel parlamentoda yaptığımız mücadeleden edindiğimiz deneyimle bütün bu tecrübelerimizi genel parlamentoya taşımak istiyoruz. Denizli'nin tüm sorunlarına vakıfız. Türkiye'nin en güzide şehri olan Denizlimize hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz. Halkın içerisinde olmuş politikacıyız. Kısacası Denizli'nin Cafer abisi, Denizli'nin Cafer'iyiz" dedi.

MHP Denizli Milletvekili aday adayı Uzakgider de, Başkan Yarımca'dan destek istedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Aday Adayları Kale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement