MHP Seçim Bürosu Açılışındaki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

MHP Seçim Bürosu Açılışındaki Silahlı Saldırı

MHP Seçim Bürosu Açılışındaki Silahlı Saldırı

Saldırıda hayatını kaybeden Akyıldız için Elazığ'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

27.01.2014 18:35

MHP Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Elazığ'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Bölge Camisi önünde ikindi namazına müteakiben bir araya gelen MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, Belediye Başkan adayı Bilal Çoban, teşkilat üyeleri ve partililer, MHP'nin Esenyurt'taki seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kıldı.

MHP İl Başkanı Demir, namazın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gece Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen menfur saldırı sonucunda dava arkadaşlarını kaybettiklerini belirterek, saldırıyı şiddetle kınadıklarını söyledi.

Akyıldız'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkücülere başsağlığı dileyen Demir, "Hükümetten, bu kahpece saldırının faillerini bir an önce bulmasını ve Türk adaletine teslim etmesini bekliyoruz. Teşkilatlarımıza, davamıza ve hareketimize yönelik bu tür saldırılara karşılık hükümetin bir an önce tedbir alması ve bunların bir daha tekrarlanmaması yönünde taleplerimizi kendilerine iletiyoruz. Tüm camiamızın başı sağ olsun. Yaralılarımıza da Allah'tan şifa diliyorum" diye konuştu.

Sloganlar atarak bir süre yürüyen grup, daha sonra dağıldı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Seçim Bürosu Açılışındaki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement