Milletvekili Aday Adayı Sönmezoğlu Stk'ları Ziyaret Ediyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Sönmezoğlu Stk'ları Ziyaret Ediyor

Milletvekili Aday Adayı Sönmezoğlu Stk\'ları Ziyaret Ediyor

Kocaeli eski Müftüsü AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Mehmet Sönmezoğlu, sivil toplum kuruluşlarının kent için önemli bir fikir deposu olduğunu söyledi.

25.02.2015 12:42

Kocaeli eski Müftüsü AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Mehmet Sönmezoğlu, sivil toplum kuruluşlarının kent için önemli bir fikir deposu olduğunu söyledi.

Mehmet Sönmezoğlu teşkilat ziyaretlerinin ardından sivil toplum kuruluşlarını geziyor. Sönmezoğlu bu kapsamda Düzce Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetimini, Düzce Gürcü Kültür Derneği, Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği'ni ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaretlerde Sönmezoğlu, Sivil Topluk Kuruluşlarının öneminden bahsederek "Kendi alanınızda yaptığınız her çalışma bir pınar gibi. Halkımız için önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Hizmetleriniz toplumumuzun önemli ihtiyaçlarını karşılamak için olduğunu da biliyorum. Kentleşme ve yaşadığı yere sahip çıkma kültürünü oluşturmada il derneklerimiz çok önemli" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Sönmezoğlu Stk'ları Ziyaret Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • B.PAŞALI: Düzcede bu işin suyu çıktıne imamı kaldı ne müftüsü istifa etmeyen müftü ne anlar siyasettenyeter ya istifa eden seçllemezse geri dönüşü olmasın bakalım bu kadar aday çıkacakmıDÜZCE bürokrat çöplüğüne döndübeyler bu iş çocuk oyuncağı değilçoğu buların AK partiye bile oy vermemiştirher kez dösün görev yerine 0 0 Yanıtla

Advertisement