Milletvekili Durmaz'dan Nikbed'e Destek - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Durmaz'dan Nikbed'e Destek

Milletvekili Durmaz\'dan Nikbed\'e Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, geçtiğimiz aylarda Tokat’ın Niksar ilçesinde bulunan bir engelliler derneğinde çıkan yangında hasar gören akülü araç ve bilgisayarların yenilenmesi için destek verdi.

13.05.2017 15:33

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, geçtiğimiz aylarda Tokat'ın Niksar ilçesinde bulunan bir engelliler derneğinde çıkan yangında hasar gören akülü araç ve bilgisayarların yenilenmesi için destek verdi.

Üç ay önce Niksar Bedensel Engelliler Derneği'nde (NİKBED) elektrik prizinden çıkan yangında bir engellinin akülü aracı ve dernekte bulunan bilgisayar ve çeşitli malzemeler yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Durumu öğrenen CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ın girişimiyle dernekte meydana gelen yangında kullanılamaz hale gelen malzemeler yenilendi, engelli genç ise yeni akülü aracına kavuştu.

Engelliler haftası dolayısıyla Niksar Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret eden Tokat Milletvekili Kadim Durmaz; "Bu ülkede yaşayan tüm yurttaşların özel ayrıcalıklı, bizim için çok önemli olan bu yurttaşlarımızla kaynaşma sorunlarını dinleme varsa önlerindeki engelleri kaldırma noktasında hepimize düşen görevler var, bu bir sosyal sorumluluktur" dedi.

Milletvekili Durmaz engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini de belirterek; "Niksar'da Nikbed'in geçirdiği yangın sonrası birtakım eksiklikleri meydana gelmişti. İstanbul gezimiz sırasında Beşiktaş Belediye Başkanımız sayın Murat Hazinedar beyi ziyaret ettiğimde bu konudan bahsettim. Kendisi hemen konuya ilgi göstererek, akülü aracı yanarak hasar gören genç kardeşimin aracının alınması ve diğer bilgisayar ve benzeri eksikliklerin giderilmesi noktasında katkı sundular. Bende bir Tokatlı olarak değerli hemşehrimiz Avukat Murat Hazinedar beye teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sosyal sorumluluk anlamında farklı hizmetleri olacak" dedi.

NİKBED Başkanı Adnan Ünsal ise Milletvekili Durmaz'a ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a nazik davranışlarından ötürü teşekkür etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Durmaz'dan Nikbed'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement