Milletvekili Öksüzkaya, Smmmo'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Öksüzkaya, Smmmo'yu Ziyaret Etti

Milletvekili Öksüzkaya, Smmmo\'yu Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Kayseri Serbest Mali Muşavirler ve Muhasebeciler Odası'nı (KSMMMO) ziyaret etti.

02.03.2013 15:20

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Kayseri Serbest Mali Muşavirler ve Muhasebeciler Odası'nı (KSMMMO) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, "Mart ayı dert ayıdır. Muhasebeciler açısından da son derece önemli bir aydır. Bu hafta muhasebecilerin haftasıdır. Sizlerin vasıtasıyla tüm meslektaşlarımın haftasını kutluyorum. 2012 kayıtları Vergi Dairesi'ne intikal ettiriliyor. 2013 yılında meslektaşlarıma bol kazançlı bir yıl diliyorum" diye konuştu.

Öksüzkaya, "TBMM'de hem meslektaşlarımızı ilgilendiren hem de esnaflarımızı ilgilendiren çeşitli kanun çalışmalarımız var. Onların başında 6111 sayılı kanun var. Avukatların ve müşavirlerin mesken olarak kullandıkları büro hizmetleri vermeleri konusunda 2 yıllık bir süre vardı. Bu süre 25 Şubat tarihi ile birlikte tamamlanmış oldu. Şu an 3568 sayılı kanunda bir değişiklik olmadı. Doktorlar istedikleri yerde muayene verebiliyordu. Biz de istisna maddelerine müşavirleri ve avukatları katmak istedik ve inşallah bu kanun mecliste onaylanır" diye konuştu.

KSMMMO Başkanı Suat Özsoy'da Öksüzkaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Öksüzkaya, Smmmo'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement