Milletvekili Önal'dan Öğretmenine Vefa - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Önal'dan Öğretmenine Vefa

Milletvekili Önal\'dan Öğretmenine Vefa

AK Parti Osmaniye Milletvekili Yrd.Doç.Dr.Suat Önal, 41 yıl önceki ilköğretim okulu öğretmeninin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

24.11.2013 17:49

AK Parti Osmaniye Milletvekili Yrd.Doç.Dr. Suat Önal, 41 yıl önceki ilköğretim okulu öğretmeninin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Önal'a okul arkadaşları da eşlik etti.

Milletvekili Önal, beraberinde okul arkadaşları Nurettin Kurt ve Mehmet Erdem ile birlikte ilköğretim okulu öğretmeni Sevim Onan'ı ziyaret ederek, öğretmeninin Öğretmenler Günü'nü kutladı. İlköğretim okulu öğretmeninin bugünlere gelmesinde önemli bir rolü olduğunu vurgulayan Önal, "Çünkü eğitim-öğretimde temel çok önemli. Öğretmenimiz bizleri çok iyi yetiştirdi. Bizlerle çok iyi ilgilendi. Hatta bizleri bilgi konusunda yarıştırır ve çeşitli hediyeler verirdi. Bizler de o günkü şevk ve azimle daha sonraki eğitim öğretim dönemimizi aynı şekilde devam ettirdik ve bugünlere geldik. Bizleri yetiştiren öğretmenimize şükranlarımı sunuyorum. Allah sağlıklı ve mutlu ömür versin" dedi.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden emekli öğretmen Sevim Onan ise özellikle Suat Önal'ın kendisini her yıl hem bayramlarda hem de Öğretmenler Günü'nde ziyaret ettiğini belirterek, "Bütün öğrencilerim ile gurur duyuyorum. Ancak böyle hatırlanmak daha gurur verici. Suat Önal, hem eğitimci oldu hem de milletvekili. Bundan da ayrı bir gurur duyuyorum. İnşallah kendisi Milli Eğitim Bakanı da olur. Kendisi milletvekilliğine aday olunca oyumu ona verdim. Seçildiği için de mutlu oldum. İnsan verdiği emeğin karşılığını böyle alıyor. Bu sevindirici bir olaydır" dedi.

Osmaniye 7 Ocak İlköğretim Okulu'ndan 41 yıl önce mezun ettiği Suat Önal'ın bugünkü duruma gelmesini normal olarak yorumlayan Onan, "Çünkü Suat benim en çalışkan ve zeki öğrencilerimdendi. O zamanlar okulumuzun bilgi yarışmalarında yer alır ve başarı ile temsil ederdi. Onda bu cevher vardı. Bugün ziyaretime gelmesi de beni çok mutlu etti. Nurettin ve Mehmet de beni ziyarete geliyor. Onlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Önal'dan Öğretmenine Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement