Milletvekili Ürün Erkmen Belediyesi'nin İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Ürün Erkmen Belediyesi'nin İftar Programına Katıldı

Milletvekili Ürün Erkmen Belediyesi\'nin İftar Programına Katıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar'ın Erkmen Belde Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğini katıldı.

22.07.2013 17:41

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar'ın Erkmen Belde Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğini katıldı.

Ürün, Erkmen Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenen programda binlerce vatandaşla birlikte iftar yaptı. İftarın ardından bir konuşma yapan Ürün, kalabalık olarak iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirerek "Erkmen Belediyemiz 7. kez iftar organizasyonu yapıyor. 2 bin kadar vatandaşımız aynı anda iftar yapıyor. Emeği geçen başta Belediye Başkanı Mehduh Kuş olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş da 7 yıldan beri her Ramazan ayında halkla beraber iftar yaptıklarını belirterek, "Bunu geleneksel hale getirerek 7 yıla kadar yapmayı başardık. 7. yılımızda da 7'den 77'ye her yaştan insanımızla beraber olmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah bu Ramazan ayı birlik ve beraberliğimize vesile olur" ifadelerini kullandı.

İftar programına Ürün'ün yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile çok sayıda vatandaş katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Ürün Erkmen Belediyesi'nin İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement