Milletvekili Üstün'den Altınpınar'a Çöp Aracı Sözü - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Üstün'den Altınpınar'a Çöp Aracı Sözü

Milletvekili Üstün\'den Altınpınar\'a Çöp Aracı Sözü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Torul ilçesine bağlı Altınpınar Beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

13.08.2012 16:05

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Torul ilçesine bağlı Altınpınar Beldesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve teşkilat üyeleriyle Belediye Başkanı Tevfik Tokel'le bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Üstün, Altınpınar'ın çöp aracı sorununun en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Bakanlık yetkilileriyle görüştüğünü ve çöp aracının halledileceği sözü aldığını kaydeden Üstün, "Altınpınar Beldesinin nüfusunun 2 binin altında olması nedeniyle olumsuz görüş bildirilmişti. Bakanlıkla görüştük bir şekilde o sorun çözülecek ve Altınpınar Çöp aracına en kısa zamanda kavuşacak." dedi.

Üstün daha sonra beraberindeki heyetle İl Özel İdaresi tarafından Belediye Başkanlığı ile imzalanan protokol gereği yapılan 3,5 kilometrelik 2.kat sathi kaplama asfaltta incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Tevfik Tokel'den bilgi alan Üstün, malzemesi diğer kurumlardan karşılanan asfalt yapımının personel fazla çalışma ve akaryakıt giderlerinin de imzalanan protokol gereği Belediye Başkanlığı tarafından karşılandığını söyledi.

Belediye Başkanı Tokel, beldenin asfalt sorununun giderilmesinde çaba sarf eden Milletvekillerine, AK Parti teşkilatlarına, İl Özel İdaresi ve diğer kurumlara teşekkür etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Üstün'den Altınpınar'a Çöp Aracı Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement