Milletvekili Yemişçi'den Hayrabolu Çıkartması - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yemişçi'den Hayrabolu Çıkartması

Milletvekili Yemişçi\'den Hayrabolu Çıkartması

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi ve Ak Parti İL yönetimi Hayrabolu'da ziyaretlerde bulundu.

13.07.2012 20:53

Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Özlem Yemişçi ve Ak Parti İL yönetimi Hayrabolu'da ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ve STK'lara bir dizi ziyarette bulunan milletvekili Özlem Yemişçi, " Ak Parti olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. İl Başkanımız Ahmet Kambur, yönetim kurulu üyelerimizle ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri konularında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız yöre insanımıza en üst seviyede hizmet vermek istiyoruz. Gelecek dönemde Büyükşehir olacak olan Tekirdağımıza ve ilçelerimize çok daha fazla hizmet gelecek, bu konuları vatandaşlarımızla paylaşarak bilgilendiriyoruz." dedi.

Ak Parti il Başkanı Ahmet Kambur'da, Tekirdağ'a Ak Parti döneminde çok daha hizmet geldiğini, bundan sonra da gelmeye devam edeceğini belirtti. Kambur, "Biz Ak Parti İl Yönetimi olarak, çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Halkımızla, kurumlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz." dedi.

Yemişçi, İl Başkanı Kambur, başkan yardımcısı Şener çelikayar, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanı Ethem Çetin, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Bülent Can ve beraberindekiler esnaf ziyaretinde de bulundurlar.

13.07.2012 20: 19: 24

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yemişçi'den Hayrabolu Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement