Milli Takıma Çağrılan Sporculardan Hikmet Çavuş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Takıma Çağrılan Sporculardan Hikmet Çavuş'a Ziyaret

Milli Takıma Çağrılan Sporculardan Hikmet Çavuş\'a Ziyaret

Ampute Milli Futbol Takımına çağırılan Furkan Aslan ve Murat Koltuk, Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Çavuş'u ziyaret etti.

10.02.2014 15:10  Güncelleme: 15:17

Ampute Milli Futbol Takımı'na çağırılan Furkan Aslan ve Murat Koltuk, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü ve Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Hikmet Çavuş'u ziyaret etti.

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü ampute futbol takımı oyuncuları Furkan Arslan ve Murat Koltuk, Meksika'da yapılacak olan ampute futbol dünya şampiyonası aday kadrosuna çağrıldılar. Furkan Aslan ve Murat Koltuk, Antalya'da yapılacak olan milli takım kampına katılacak. Sporcular bu mutlu gününde kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü ve Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dr. Hikmet Çavuş'u ziyaret edip mutluluklarını paylaşmak istedi.

Murat Koltuk, "Çok çalışarak Meksika'da yapılacak olan ampute futbol dünya şampiyonasında milli formayı giyerek şampiyon olacağız" diyerek Genel Müdür Hikmet Çavuş'a söz verdi. Furkan Arslan ise 2012'de katıldığı Ampute Milli Futbol Takımı'nda dünya 3.lüğü elde ettiklerini, Kasım 2014'de yapılacak maçlarda iyi sonuçlar alarak 1. olmayı hedeflediklerini söyledi.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hikmet Çavuş, "Kasımda yapılacak şampiyona da milli formayı giyerek bizi de gururlandıracaklarından hiç şüphem yok" dedi. Engelleri ortadan kaldırmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyleyen Hikmet Çavuş, "Medical Park Samsun Hastanesi olarak Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü'ne verdiğimiz destekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. 2012'de Rusya'da yapılan şampiyona da Furkan kardeşimizin başarısını gördük, 2014 de iki sporcumuzun Ampute Milli Futbol Takımı'na katılmasıyla daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Medical Park Samsun Engelligücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlhan Elmalı, "İki sporcumuzun kampta iyi performans göstererek Meksika'da yapılacak şampiyonaya katılacaklarına inanıyorum. Sporcularımız milli formayı giyerek Türkiye'yi Samsun'u ve kulüplerini en iyi şekilde temsil edeceklerdir. İnşallah kasım ayında kulübümüzün Onursal Başkanı Hikmet Çavuş'u Ampute Milli Takımı'nda dünya şampiyonluğu yaşamış iki sporcumuzla ziyaret edeceğiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Takıma Çağrılan Sporculardan Hikmet Çavuş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement