Minik Eller Gelecekleri İçin Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Minik Eller Gelecekleri İçin Fidan Dikti

Minik Eller Gelecekleri İçin Fidan Dikti

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Odunpazarı Belediyesi ve Aygaz işbirliğiyle fidan dikimi töreni gerçekleştirildi.

12.06.2014 14:35

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Odunpazarı Belediyesi ve Aygaz işbirliğiyle fidan dikimi töreni gerçekleştirildi.

75. Yıl Mahallesi Şehit Onur Yeşil Ortaokulunda gerçekleşen fidan dikimi törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Aygaz Genel Müdürü Ali Kızılkaya, Aygaz Tesis Yöneticisi Suat Gençdal, 75.Yıl Muhtarı Kuddusi Çetinkuş, Şehit Onur Yeşil Ortaokulu Müdürü Ebru Türkanık, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Başkan Kurt, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Odunpazarı Belediyesi ve Aygaz işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu fidan dikiminin Şehit Onur Yeşil Ortaokulunda olması bizim için ayrı bir önem taşıyor. Şehit Onur Yeşil'i tanıyoruz, ailesini tanıyoruz bu sebeple şehidimizi de anmış oluyoruz" dedi.

ESAS İŞ AĞACA BAKMAK

Başkan Kurt, 75. Yıl mahallesi için yapacaklarının bununla kalmayacağını belirterek, "Beş yıl içerisinde 75. Yıl mahallemiz Eskişehir'in en iyi mahallelerinden biri olacak. Bu konuda çalışıyoruz, çalışacağız. Ağaçları dikmek yetmiyor, esas iş ağaçlara bakmak. Bakım konusunda bizim hem öğrencilerimize hem de Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına ihtiyacımız var. Onların desteğini istiyoruz, bir fidanı yetiştirmek kadar önemli bir şey yok, bu çevre haftasında yapacağımız etkinliklerin bu doğrultuda değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Odunpazarı Belediyesi ve Aygaz tarafından çevre düzenlemesi yapılan alan yüzlerce fidanla buluştu. Öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği program sonunda okul yetkilileri Başkan Kurt'a sunduğu büyük hizmet için teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Eller Gelecekleri İçin Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement