Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması

Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması

Haziran ayında yapılacak Milletvekili genel seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili aday adayı Yusuf Kayacık, sıra dışı aday adaylığı açıklaması ile dikkat çekti.

19.02.2015 12:54

Haziran ayında yapılacak Milletvekili genel seçimleri öncesi AK Parti Milletvekili aday adayı Yusuf Kayacık, sıra dışı aday adaylığı açıklaması ile dikkat çekti. Kayacık, parti il binası önünde kurulan platform üzerinde aday adaylığını açıklarken, Muğla'nın tüm ilçelerinden katılım olması dikkat çekti. Aday adaylığı açıklamasına Milletvekili adayı eski İl Başkanı Nihat Öztkür, Muğla Ticaret Sanayi Odası Başkan Bülent karakuş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız da katıldı.

Folklor gösterisinin de yapıldığı aday adaylığı açıklamasında konuşan İl başkanı İhsan Küreci, soğuk havaya rağmen partililerin gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Konuşmasına sıra dışı bir Milletvekilliği profili çizeceğini belirterek başlayan AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yusuf Kayacık, platforma eşi ile birlikte çıktı. Muğla'nın CHP'nin kalesi olmadığını belirten Kayacık, "Eğer Allah nasip eder, kardeşinizi meclise gönderirseniz, Muğla'ya hizmet için bakanların, başbakanların kapısında Muğla'ya hizmet için yatmaya hazırım. 25 yıllık siyasi hayatımın dönüm noktasındayım. 25 yıldır siyaset yapan birsi olarak artık siz asillerin beni vekiliniz olarak Ankara'ya göndermenizi istiyorum. Muğla kimilerinin dediği gibi CHP'nin kalesi değil. Eğer 1 Mart'ta yapılacak temayül ve ardından partim beni aday gösterir ise Muğla'da siyasetin nasıl yapıldığını bazı çevrelere göstermek istiyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement