Mudanya Köylere Hizmet Birliği'nde Son Encümen Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Mudanya Köylere Hizmet Birliği'nde Son Encümen Seçimi Yapıldı

Mudanya Köylere Hizmet Birliği\'nde Son Encümen Seçimi Yapıldı

Yeni çıkan Büyükşehir Kanunu'na göre Bursa'nın Mudanya ilçesinde de kapanacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde son encümen seçimi yapıldı.2014 yılına kadar görev yapacak encümen üyesi seçimlerinde 3 muhtar adayı yarıştı.

25.05.2013 16:04

Yeni çıkan Büyükşehir Kanunu'na göre Bursa'nın Mudanya ilçesinde de kapanacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde son encümen seçimi yapıldı.

2014 yılına kadar görev yapacak encümen üyesi seçimlerinde 3 muhtar adayı yarıştı. Dedeköy Muhtarı Ali Osman Bayram 28 oy, Orhaniye Köyü Muhtarı Niyazi İlgün 17 oyla yeni dönem encümen üyesi olurken, Emirleryenicesi Köyü Muhtarı İsmet Koşan 15 oy kaldı. Sandıktan Yörükali Köyü Muhtarı Yaşar Ünlüer'e ise 2 oy çıktı. Bursa İl Genel Meclisi üyelerinden AK Partili Hasan Er ile CHP'li Rıdvan Çalışkan da yeni dönemde birlik encümeninin diğer iki üyesi oldu.

BİRLİK 2014'TE KAPANACAK

Birlik Başkanı Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2014 yılına kadar köylere hizmet edeceğini, birliğin önümüzdeki mahalli seçimlerde fesholacağını hatırlattı. Büyükşehir Kanunu'na geçiş sürecinde köyler mağdur etmeyeceklerini belirten Öztürk, bugüne kadar birlikte görev yaptığı köy muhtarları ile çalışmalarına destek veren Bursa Valisi Şahabettin Harput başta olmak üzere idaresi, üye ve personele teşekkür etti. Kaymakam Öztürk, daha sonra Montania Hotel'de birlik üyelerine yemek verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Köylere Hizmet Birliği'nde Son Encümen Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement