Mudanya'ya Yeni Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmen Evi Binası - Son Dakika
Yerel

Mudanya'ya Yeni Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmen Evi Binası

Mudanya\'ya Yeni Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmen Evi Binası

Bursa'nın Mudanya ilçesine yeni öğretmen evi ve Halk Eğitim Merkezi binası yapılacak.

17.01.2012 13:17

Bursa'nın Mudanya ilçesine yeni öğretmen evi ve Halk Eğitim Merkezi binası yapılacak.

Vali Şahabettin Harput, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar arasında protokol imzalandı. Halk Eğitim Merkezi ve öğretmen evi için yeni bina yapılacağı, eski HEM binasının ise restore edileceği bildirildi.

Vali Şahabettin, Mudanya ilçesinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yeni Halk Eğitim Merkezi ve öğretmen evi yapılması çok anlamlı bir hizmet. Belediye başkanımızı, eğitimci yönünün ortaya çıktığı bu projelerle karşımızda görmek gurur verici" şeklinde konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ise, "Projeler toplam değer 2 milyon 600 bin liraya mal olacak. Projelendirme tamamlanmış durumda. Hemen inşaata başlamayı planlıyoruz. Yeni HEM ve öğretmen evi binası bir yıl sonra hizmete girecek" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'ya Yeni Halk Eğitim Merkezi ve Öğretmen Evi Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement