Muhasebeciler Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Muhasebeciler Bayramlaştı

Muhasebeciler Bayramlaştı

Türkiye'de barış ve huzur ortamına özlem duyulduğunu belirten Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO) Başkanı Mesut Topcu, "Olaylara farklı açıdan bakmaya, daha tahammüllü iktidarlara, daha pozitif katkıda bulunan"...

26.10.2012 13:57

Türkiye'de barış ve huzur ortamına özlem duyulduğunu belirten Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (BSMMMO) Başkanı Mesut Topcu, "Olaylara farklı açıdan bakmaya, daha tahammüllü iktidarlara, daha pozitif katkıda bulunan muhalefetlere ihtiyacımız var" dedi.

BSMMMO Kurban Bayramı'nın ikinci günü BAOB Yerleşkesi'nde gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma töreni, meslek mensuplarını bir araya getirdi. BSMMMO yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen, geleneksel bayramlaşma töreninde konuşan Oda Başkanı Mesut Topcu, tüm meslektaşlarının ve ailelerinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasını, ülke gündemine dair mesajlar vererek sürdürdü. Bu yıl hem Cumhuriyet hem de Kurban Bayramı heyecanının birlikte yaşandığı ve kutlandığını söyleyen Topcu, "Bizim en büyük özlemimiz ve isteğimiz, ülkemizde barış ve huzur ortamının hakim olmasıdır. Bunun için iktidarı, muhalefeti, meslek örgütü, sivil toplum örgütleri herkes kendini görevli addetmelidir. Belki de bugüne kadar ezberlediğimiz sözleri tekrar etmemek, olaylara biraz daha farklı açıdan bakmaya ihtiyacımız var. Daha tahammüllü iktidarlara, daha pozitif katkıda bulunan muhalefetlere ihtiyacımız var" diye konuştu.

Barış ve huzur ortamının tesisine tüm ülke vatandaşlarının ihtiyacı olduğunu kaydeden Mesut Topcu, "İstiyoruz ki hapishanelerde bu kadar insanın bulunduğu bir Türkiye olmasın. Açlık grevleri olmasın. İnsanlar hak mücadelesi diye dağlara çıkmasın. ve bu ülkede herkes birinci sınıf vatandaş olarak mutlu, mesut bir şekilde yaşayalım" dedi.

Pek çok meslek mensubunu bir araya getiren bayramlaşma töreni, yapılan tatlı ve içecek ikramlarıyla sona erdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhasebeciler Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement