AK Parti'li Aday Adayı Murat Demir Araç İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Aday Adayı Murat Demir Araç İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti\'li Aday Adayı Murat Demir Araç İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, AK Parti Araç İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, kendisine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

19.03.2015 10:28  Güncelleme: 10:31

AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, AK Parti Araç ilçe teşkilatını ziyaret ederek, kendisine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

AK Parti'nin temayül yoklamasında sandıktan ilk sırada çıkan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Demir, ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Araç İlçe teşkilatını ziyaret eden Murat Demir, İlçe Başkanı Yüksel Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Hamdi Boz ve işadamı Cengiz Pamukçu ile bir araya geldi. Demir, temayül yoklamasında kendisine gösterilen ilgiden dolayı partililere ve delegelere teşekkür etti.

Murat Demir, milletvekili seçilmesi durumunda Kastamonu'ya bir ofis kurmayı planladığını belirterek, haftanın belirli günü ofiste bulunacağını ve burada vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini söyledi.

Murat Demir, vatandaşların artık ellerinde dosya ile Ankara'da milletvekili aramayacağını ve bu sorunu tamamen çözmeye yönelik adımlar atacağını kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Aday Adayı Murat Demir Araç İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement