Murat Efe Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Murat Efe Aday Adaylığını Açıkladı

Murat Efe Aday Adaylığını Açıkladı

Avukat Murat Efe, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Çanakkale milletvekili olmak için Ak Parti İl Binasına gelerek İl Başkanı Erdener Can’a adaylık dosyasını teslim etti.

19.02.2015 18:32

Avukat Murat Efe, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Çanakkale milletvekili olmak için Ak Parti İl Binasına gelerek İl Başkanı Erdener Can'a adaylık dosyasını teslim etti.

İl Başkanı Erdener Can'a adaylık dosyasını teslim eden Murat Efe yaptığı konuşmada, siyasi tecrübesine ve partiye olan sadakatine güvendiğini açıkladı. Murat Efe; "Partimizin kurulduğu günlerde yürüttüğüm Çanakkale Baro Başkanlığını bırakarak partimizin Çanakkale örgütlenmesinde ve yönetimlerde çeşitli görevlerde bulunarak günümüze kadar geldik. 2003 yılından bu yana şahsıma hangi görev verilmişse elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettim. Bu süre içerisinde birlikte çalıştığım partili arkadaşlarıma, il ve ilçe yöneticilerimle birlikte Çanakkale'yi TBMM çatısı partimiz adına temsil eden tüm milletvekili arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

25 yıllık hukukçu olduğunu belirten Murat Efe, "Hepinizin bildiği gibi ülkemizin sivil anayasaya çok büyük ihtiyacı bulunmaktadır. Yeni mecliste 25 yıllık hukuk deneyimim, bilgim ve tecrübemle yeni anayasa çalışmaları içerisinde şahsıma verilecek görevleri en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Sözü de çok fazla uzatmak istemiyorum; milletimize, Çanakkale'mize hizmet etmek istiyorum. Bu süreçte diğer aday adayı arkadaşlarıma da çalışmalarına başarılar diliyorum" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Efe Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement