Musiad Kütahya Temsilciliği Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Musiad Kütahya Temsilciliği Açılıyor

Musiad Kütahya Temsilciliği Açılıyor

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Kütahya Temsilciliği’nin Cuma günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile açılacağı bildirildi.

04.02.2014 12:10

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MUSİAD) Kütahya Temsilciliği'nin Cuma günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılımı ile açılacağı bildirildi.

MUSİAD Kütahya Temsilciliği Kurucu Başkanı Yılmaz Kırdar, Kütahya'da yıllardır yokluğu hissedilen MUSİAD temsilciliğinin Cuma günü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve MUSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın katılımıyla Kurtuluş Konağında açılışının yapılacağını söyledi.

Kırdar, açılılıştan önce Bakan Zeybekçi ve Genel Başkan Olpak'ın Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa İça, KUTSO Başkanı Nafi Güral'ı ziyaret edeceğini Ulu Camii'deki Cuma namazının ardından Kurtuluş Konağında bulunan MÜSİAD Kütahya Temsilciliği'nin açılışının yapılacağını belirtti.

MUSİAD'ın ilkeli ve doğru insanlardan oluştuğunun altını çizen Yılmaz Kırdar, üyelerin birbirleri ile dayanışma içerisinde olmasının iş dünyasında önemli olduğunu vurguladı.

Temsilciliğin şu an için 35 üye ile hizmet verdiğini kaydeden Kırdar, üye sayısının 50'yi geçmesi halinde şube olarak faaliyete başlayacaklarını kaydetti.(HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Musiad Kütahya Temsilciliği Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement