Müsiad Sinop'ta Teşkilatlanıyor - Son Dakika
Yerel

Müsiad Sinop'ta Teşkilatlanıyor

Müsiad Sinop\'ta Teşkilatlanıyor

Sinop'ta temsilcilik açmaya hazırlanan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop'ta ilk toplantısını yaptı.

25.02.2013 10:01

Sinop'ta temsilcilik açmaya hazırlanan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop'ta ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Sinoplu iş adamı Ahmet Hilmi Gökmen'in MÜSİAD Sinop Temsilcisi olduğu açıklandı.

Sinop Polisevi'nde gerçekleştirilen toplantıya; Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, MÜSİAD Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcıları Soner Meşe ve Bilal Kanter, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri ve Sinop Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İşadamı Rasim Cihan Oğuz, kurum, kuruluş ve banka müdürleri ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

Toplantıda konuşan ve MÜSİAD'ın ülke genelinde yaptığı önemli hizmet ve çalışmaları yakından takip ettiğini dile getiren Vali Dr. Ahmet Cengiz, "MÜSİAD olayın sadece ve sadece sermaye olmadığını, olayın iyi ve ahlaklı insan yetiştirmek olduğunu gösterdi. İyi bir öğretmen, iyi bir val, iyi bir iş adamı olmak için iyi bir insan olmak gerekir. Temelde iyi bir insan değilseniz, iyi bir nokta nokta olamazsınız. Türkiye'yi ayağa kaldırmak için buna dikkat etmek gerekir. Onun için MÜSİAD'ın 'yüksek ahlak, yüksek teknoloji' sloganını çok önemsiyorum. Ahlakı olmayan teknoloji, bir kenarda dursun. MÜSİAD temel ilke olarak yüksek ahlakı kabul ediyor ve üyelerinde de bu şartı arıyor. Yani 'kazanç nereden olursa olsun' demiyor. Temiz kazanç arıyor. Bu önemli bir kriter. Buna dikkat eden arkadaşlar arasında olmak bir erdemdir. Arkadaşlarımıza sahip çıkmak lazım" dedi.

Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Soner Meşe yaptığı konuşmada, MÜSİAD hakkında bilgi verdi. MÜİAD Sinop Temsilcisi olarak iş adamı Ahmet Hilmi Gökmen'in atandığını dile getiren Meşe, "Biz teşkilatlanmayı isterken, teşkilatımızda doğru insanlar olsun istiyoruz. MÜSİAD çok üye yapma amacıyla yola çıkmadı. Doğru insanların, doğru iş adamlarının olduğu güvenilir bir örgüt olmak için yola çıkan bir STK'yız. MÜSİAD kriterleri olmasaydı, şu anda 81 ilde de örgütlenmiş ve şu anki üye sayısının üç dört katı üyeye sahip olurdu. Bu saatten sonra MÜSİAD'ın tüm örgütü ve teşkilat yapısı Sinop ile beraber olmaya başlayacak. Sinop'un kazanımı bu. Sinop'un her türlü ülkeyi ve Sinop'u ilgilendiren sorunlarında hep beraber çözüm üretmeye başlayacağız. ve bunu bütün yetkili kurumlara sunabilme yetkimiz ve gücümüz var" diye konuştu

Toplantıya katılımlarından dolayı başta Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eden MÜSİAD Sinop Temsilcisi Ahmet Hilmi Gökmen de, "Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. MÜSİAD İl Temsilcisi olarak ilimizin kalkınmasında öncülük etmek adına çalışacağımızı söylemek istiyorum. Uyum içerisinde güzel hizmetlerimiz olacak. Katılımınız için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Sinop'ta Teşkilatlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement