Uşak'lı Şehit Yakını ve Gaziler Dernek Başkanlarını Seçti - Son Dakika
Yerel

Uşak'lı Şehit Yakını ve Gaziler Dernek Başkanlarını Seçti

Uşak\'lı Şehit Yakını ve Gaziler Dernek Başkanlarını Seçti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısında Nezih Börekçi tekrar başkanlığa seçildi.

29.02.2016 10:33  Güncelleme: 11:08

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Dernek Üyelerinin Katılım ile Atatürk Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısında tek liste olarak seçime sunulan oy pusulası dernek üyeleri tarafından kabul edilerek yönetim kurulu belirlendi. Yönetimde asil ve yedek denetim kurulu asil ve yedek disiplin kurulu asil ve yedek üyelerin seçilmesiyle liste şu şekilde oluştu; Başkan Nezih Börekçi Yönetim Kurulu (Asil) üyeler Kemal Cengiz, Ali Özçelik, Bülent Çitim ve Ünal Ezgin Yedek üyeler; Necati Altınkaya, Cihan Biler, Yaşar Yaşar, Sami Gündüz. Denetim Kurulu asil üyeler; Himmet Güler, Süleyman Kıyak, Bülent Öztürk yedek üyeler ise Ergün Şahin, Sadık Yiğitoğlu, İsmail Turgut Disiplin Kurulu asil üyeler; Mehmet Kacar, Yaşar Kıymaz, Ahmet Özuygur yedek üyeler; Enver Duman, Bilal Karaşahin, Ali Karaca olarak belirlendi. Kurul sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Nezih Börekçi üyelere teşekkür ederek derneğin 2013- 2015 bütçe gelir ve giderleri konusunda dernek üyelerini bilgilendirdi.

Yeni dönemde derneğin yapacağı faaliyetlerden bahseden Börekçi karşılaştıkları sorunları kamu kurum ve kuruluşların kendilerine yapacakları yardım ve desteklerle daha güçlü olacaklarını anlatırken kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini vurguladı. Toplumda saygı göremediklerini de dile getiren Başkan Nezih Börekçi birlik ve beraberlik içinde ayakta kalacaklarını dile getirdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'lı Şehit Yakını ve Gaziler Dernek Başkanlarını Seçti - Son Dakika


Advertisement