Öğrenciler El Emeği Ürünlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler El Emeği Ürünlerini Sergiledi

Öğrenciler El Emeği Ürünlerini Sergiledi

Malatya Merkez Mehmet Topsakal İlköğretim Okulunda yıl sonu etkinliği düzenlendi.veliler, öğrenciler ile öğretmenler katıldı.

31.05.2012 17:43

Malatya Merkez Mehmet Topsakal İlköğretim Okulunda yıl sonu etkinliği düzenlendi. Okulda düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan, Numan Örnek, Şube müdürü

Memduh Büyükkaya, Okul Müdürü Niyazi Yener, diğer okul müdürleri,

veliler, öğrenciler ile öğretmenler katıldı.

Programda öğrencilerin sunduğu halk oyunları gösterilerinin ardından öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları resim ve iş teknik çalışmalarını sundukları serginin açılışı yapıldı. Sergi açılışında konuşan Okul Müdürü Niyazi Yener, öğrencilerin 2011-2012 eğitim öğretim yılı boyunca hazırladıkları sergide el emekleri göz nurlarını sergilediklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan da yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin el emeği çalışmalarının sergisini açıyoruz. Ayrıca okulumuzun öğrencileri güzel bir etkinlik

düzenlemiş. Buradaki etkinlikleri düzenleyen okul idaresi ve velilerimize teşekkür ediyor ayrıca öğrencilerimize de yaptıkları çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra davetliler birlikte öğrencilerin yaptıkları çalışmaları gezdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler El Emeği Ürünlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement