Öğrencilerden Başkan Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Öğrencilerden Başkan Gürsoy\'a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnönü İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

22.04.2015 15:27

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnönü İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Öğrencileri makamında kabul eden ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Gürsoy, bugünün çocuklarının yarının gelecekleri olduğunu söyledi. 23 Nisan'ın çocuklar için önemli bir gün olduğuna değinen Başkan Necati Gürsoy, belediye olarak eğitime önem verdiklerini söyleyerek, "Belediyemizin öncelikleri arasında eğitime ve öğretmenlerimize gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda öğretmenevini tadilattan geçirip öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca belediye olarak okullarımıza imkanlarımız ölçüsünde gereken destekleri de sağlıyoruz. Aileler ve öğretmenler olarak çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamalıyız ki yarınlarımız daha güzel olsun. Çünkü geleceğimiz bugünün çocuklarının elindedir. Aynı zamanda geleceğimizin büyükleri olacak olan çocuklarımıza da büyük görevler düşmektedir. Eğer çocuklarımızı iyi yetiştirirsek dünyamız, ülkemiz ve geleceğimiz barış ve güzellikler içinde olacaktır. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Gürsoy, öğrencilerin istek ve önerilerini alarak yapılması için talimat verdi.

Öğrenciler tarafından Başkan Gürsoy'a Adilcevaz portreli duvar saati hediye edilirken, Başkan Gürsoy ise öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Başkan Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement